Scarpa ♥ Faliero Sarti

Faliero Sarti har vært en familiedrevet tekstilfabrikk siden slutten av 1940 tallet. Faliero Sarti selv drev fabrikken i nærmere 40 år før han overlot driften til sine barn. De produserer og leverer de fineste Italienske stoffer til store motehus som Giorgio Armani, Vivienne Westwood og Ann Demeulemeester. I 1991 designet Monica Sarti den første kolleksjonen med sjal.

De lukseriøse sjalene er laget av blant annet cashmere, silke, modal og ull, og kommer i de nydeligste farger og print. Hvert Faliero Sarti skjerf er fint vevd og produksjonen blir avsluttet for hånd for et unikt, «one of a kind» utseende som varer evig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s